Over Lieven's velos

Meer dan 30 jaar ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring

Het familiebedrijf Lievens Velo's werd in 1975 opgericht door Ward Lievens en diens vrouw Margrit. Aanvankelijk bestond het aanbod in de winkel uit koers- en stadsfietsen. Het gamma werd al snel uitgebreid met mountainbikes, hybridefietsen, kinderfietsen en accessoires.

Zeker de laatste jaren heeft de fietsenbranche een hoge vlucht genomen, want fietsen is ‘in’, fietsen is het gezondste middel van vervoer, voor uzelf en het milieu. De fabrikanten spelen daar voortdurend op in met het uitbrengen van nieuwe modellen en het ontwikkelen van nieuwe technologieën, waarbij veiligheid, comfort, en betrouwbaarheid voorop staan.

Lievens Velo’s volgt al die ontwikkelingen op de voet met een rijk, gevarieerd en up-to-date assortiment waarbinnen we prijs-kwaliteitverhouding scherp in de gaten houden en iedere liefhebber dus moeiteloos zijn gading zal vinden.


Lievens Velo's Team

Het team van Lievens Velo's staat u graag bij met raad en daad! Of het nu gaat om het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van een nieuwe fiets of advies bij het kiezen van de geschikte accessoire.

Onze klanten kunnen steeds een beroep doen op de 5 deskundige medewerkers van Velo's Lievens.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!


Reparatie en onderhoud

Lievens Velo's heeft een excellente service- en reparatiedienst. Van heinde en ver komen fietsfanaten naar onze zaak voor onderhoud en reparatie aan hun koers- en andere fietsen.

Lievens Velo's herstelt en onderhoudt alle merken aan een eerlijke prijs. Onze bekwame techniekers kunnen een beroep doen op meer dan 30 jaar ervaring.


Enkele troeven van Lievens Velo's

  • Nieuwe fietsen worden steeds afgestemd op uw lichaamsmaten. Daarvoor beschikken wij sinds kort over een geavanceerd elektronisch meetsysteem.
  • Steeds een grote voorraad van onderdelen.

Shimano Service Center

Lievens Velo's beschikt tevens over een Shimano Service Center. Hierdoor staan wij garant voor de nieuwste Shimano producten, onderhoud, reparatie en advies van de hoogste kwaliteit.

Bovendien worden de medewerkers van een Shimano Service Center-dealer continu bijgeschoold door Shimano en zij werken alleen met de allerbeste gereedschappen. Uw fiets is dus in vertrouwde handen.


Professionele fietsmeting

Professionele fietsmeting voor zowel koersfiets, mountainbike en stadsfiets voor de ideale fietspositie.

Er is nu ook een pedaal analyse voor iedereen die het maximale uit zijn fietsevaring wilt halen.